Kadıköy'de Silahlar Arka Arkaya Patladı! Kafedeki Kavga Kanlı Bitti: 2 Ölü, 1 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de bir kafede oturan iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 2 kişinin öldüğü öğrenildi. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi yönlendirildi.

İstanbul Kadıköy’de bir kafede oturan iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 2 kişinin öldüğü öğrenildi. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi yönlendirildi.

Olay, Kadıköy Bostancı Sahil Yolu’nda yer alan bir kafede meydana geldi. Kafede oturan iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

MASADAKİLERİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Nurullah Yeşilada, Mehmet Karakulak, Adem Yeşiltaş ve henüz ismi belirlenemeyen bir şahsın kafede bir masada oturdukları sıralarda yanlarına başka bir şahsın geldiği ve masadaki şahıslarla kısa bir konuşma gerçekleştirdikten sonra dışarı çıktığı öğrenildi. Dışarı çıktıktan kısa bir süre sonra belindeki tabancayı çıkararak geri dönen şahsın içeri girerek masada konuştuğu kişilerin üzerine ateş açmaya başladığı belirtildi. İsmi henüz belirlenemeyen şahsın açtığı ateş sonucunda masada bulunan Mehmet Karakulak ve Nurullah Yeşilada hayatını kaybederken masadaki diğer kişinin olay yerinde son anda kaçarak kurtulduğu öğrenildi.

BÖLGEYE ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Masadakilerin üzerine ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan şahsın 2 kişiyi öldürdüğü belirlenirken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildiği öğrenildi. Olay yerinde incelemelerini sürdüren polis ekiplerinin bölgeyi güvenlik şeridi ile çevrelediği öğrenilirken bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildiği öğrenildi. olayın ardından kaçtığı belirlenen silahlı saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

 

İstanbul Kadıköy Kafe Silahlı kavga 2 Ölü 1 Yaralı Çevik kuvvet