Kadıköy'de Korkutan An: Volkan Babacan Birden Yere Yığıldı

TAKİP ET

Fenerbahçe-Başakşehir karılaşmasında korkutan bir an aşandı.Kadıkö'de Başakşehir'i ağırlayan Fenerbahçe 3-2 mağlup olurken maçın kinci devresi Volkan Babacan'a atılan bir su şişesinin kafasına isabet etmesi sonucnda bir anda yere yığıldı.

Saat 20.00da Ülker Stadyumunda başlayan Fenerbahçe-Başakşehir maçında skandal görüntüler kaydedildi. Büyük çekişme içinde geçen mücadelede gol yağmuru yağarken kazanan taraf 3-2'lik skorla Başakşehir oldu. Maçın ikinci devresinde ise Fenerbahçe trübünlerinden atılan bir pet şişenin Başakşehir'li kaleci Volkan Babacan'ın kafasına isabet etmesiyle korku dolu anlar yaşandı. Rakip takımın kalecisi kafasına aldığ ı darbeyle bir anda yere yığılırken sağlık görevlileri hemen Babacan'ın yanına koşarak müdahalesini yaptı. 

BAŞINA BUZ KOMPRESİ UYGULANDI

İkinci devre başlamadan önce yaşanan bu olay nedeniyle maçın ikinci yarısı geç başladı. Yaşanan çirkin olay yürekleri ağza getirirken sağlık görevlilerinin Volkan Babacan'ın başına buz kompresi uyguladığı görüldü. Babacan, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından oyuna devam etti. 

 

volkan babacan fenerbahçe başakşehir maç şişe darbe ülker stadyumu