Kadıköy'de ki yangında lüks araç bomba gibi patladı!

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de bir inşaatın çevresinde karton ve kağıtların alev alması sonucunda çıkan yangın yola sıçradı. Park halinde olan lüks cip kısa sürede alev topuna döndü ve bomba gibi patladı.

Kadıköy’de bir inşaatın çevresinde karton ve kağıtların alev alması sonucunda çıkan yangın yol kenarına taşınca, park halinde bulunan lüks cipe sıçradı. Kısa zaman içerisinde alev topuna dönen lüks cip bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle alevler metrelerce yükseldi. Yaşanan olaya tanık olan vatandaş büyük panik yaşadı. Kısa süre içinde alev topuna dönen lüks cipin alev alev yanan görüntüleri çevrede bulunan vatandaşın kamerasına yansıdı.

Patlama anında korku dolu anlar yaşandı

İstanbul Kadıköy’de Cemil Topuzlu Caddesinde yaşanan olayda iddialara göre, inşaatın çevresinde bulunan karton ve kağıtların sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Git gide büyüyen alev yola taştı. Yol kenarında park halinde bulunan lüks bir cipe sıçradı. Kısa süre içinde alev topuna dönen cip bomba etkisinde patladı. Yaşanan olaya tanık olan vatandaş hemen itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. İtfaiye olay yerine gelene kadar cip alev topuna döndü. İtfaiye ekipleri olay yerine geldikleri anda cip patladı. Olaya tanık olan çevre sakinleri patlama anında büyük korku yaşadı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonunda, can kaybının olmadığı ancak yanan lüks cip için maddi hasar olduğu belirtildi.

Patlama anı vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı

Kadıköy’de Cemil Topuzlu Caddesinde yaşanan yangında lüks cipin alev topuna döndüğü ve bomba gibi patladığı anlar çevrede bulunan vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

kadıköy yangın patlama