Kadıköy'de Fenerbahçe Fırtınası! Dev Derbide Hem Kartlar Hem De Goller Konuştu

TAKİP ET

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kadıköy stadyumunda karşı karşıya geldiği dev derbide kırmızı kartlar havada uçuştu. Evinde oynadığı maçta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe kırmızı kartlardan da kaçamadı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Kadıköy stadyumunda karşı karşıya geldiği dev derbide kırmızı kartlar havada uçuştu. Evinde oynadığı maçta Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe kırmızı kartlardan da kaçamadı.

Süper Lig’te en heyecanlı karşılaşma olan Fenerbahçe Beşiktaş maçında kırmızı kartlar art arda çıktı. 18. dakikada Mehmet Ekici’nin sağdan bıraktığı orta sonucunda Janssen ve Medel ikili mücadeleye girerken Sarı Lacivertli futbolcu Janssen ise bu mücadelede yerde kaldı. Bu hareket sonucu hakem Ali Palabıyık penaltı kararı verdi. Dakika 20’yi gösterirken Fenerbahçeli futbolcu Giuliano kullanduğı penaltı ile takımını 1-0 öne geçirdi.

QUARESMA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Ev sahibi takım 1-0 öne geçerken dakika 43’ü gösterirken Beşiktaşlı futbolcu Quaresma Mehmet Ekici ile girdiği mücadele sonucunda hakem Ali Palabıyık’ın kart göstermesi ile ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü. Maçta Beşiktaşlı futbolcu Quaresma oyun dışı kalırken dakika 45’de Cenk Tosun ve Neto arasındaki mücadele de bir kırmızı kartta Fenerbahçeli futbolcu Neto’ya çıktı. Her iki takımda 10 kişi kalırken kritik karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 önde tamamladı.

FENERBAHÇE İKİNCİ KEZ PENALTI KAZANDI

İkinci yarının ilk düdüğü çaldığında Beşiktaş beraberlik için hızlı bir çıkış yaptı. 69’uncu dakikada gole çok yaklaşan Beşiktaş’a Fenerbahçe’nin kalecisi Kameni geçit vermedi. Daha sonrada bir atakta Fenerbahçe’den gelirken Ozan Tufan bomboş kalan kaleye golü atamadı ve gol şansını kaçırdı. 85. dakikada Fenerbahçe 2. kez penaltı kazanırken Beşiktaş’ın futbolcusu Atiba elle oynama gerekçesi ile ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Penaltı atışını kullanan Janssen takımının puanını 2’ye çıkardı.

GÜLEN TARAF FENERBAHÇE OLDU

Beşiktaşlı futbolcular 87. dakikada Babel ile skoru 2-1’e getirirken Fenerbahçeli İsmail Köybaşı’da Oğuzhan’a yaptığı faulden dolayı kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maçın bitiş düdüğü çalarken dev mücadelenin kazanan tarafı 2-1’lik skorla Fenerbahçe oldu. 

 

kadıköy fenerbahçe beşiktaş skor kırmızı kart 2-1