Kadıköy'de Dehşet Saçan Bıçaklı Adam 'Akıl Hastası Değilim Pişmanım' Dedi!

TAKİP ET

Kadıköy'de 11 kişiyi bıçaklayarak yaralayan Ali Kardaş isimli ceza evi firarisi yakalandıktan sonra mahkemede ifade verdi. Savunması sırasında akıl hastası olmadığını kabul etmezken pişman olduğunu söyledi ancak mahkeme heyeti tarafından akıl hastanesine gönderildi.

Kadıköy Kozyatağı bölgesinde Ekim ayında sokaklarda dehşet saçan aynı zamanda ceza evi firarisi olduğu öğrenilen Ali Kardaş tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Olayla ilgili yargılanmasına başladı. Kadıköy sokaklarında rast gele bir şekilde karşılaştığı 11 kişiyi yanında bulunan bıçakla yaralayan Ali Kardaş sonrasında polis tarafından kıskıvrak yakalanmıştı.

İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına katılan Ali Kardaş mahkemede ilk defa ifade verdi. Duruşmaya katılanlar arasında yaralanan 8 kişinin de hazır bulunduğu öğrenildi. Ali Kardaş'ın savunması için avukatı duruşma salonunda hazır bekliyordu.

11 KİŞİYİ BIÇAKLADIĞINI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

Mahkeme salonunda ifade verip savunma yaptığı sırada yaptıklarından ve yaşadıklarından dolayı son derece pişman olduğunu anlattı. Parkta o gün bira içtiğini anlattı. Sonrasında arkadaşının kardeşleri ile buluştuğunu ve kendilerine sarılmış bir sigara verdiğini anlattı. Sigaranın içerisinde uyuşturucu madde olduğunu bildiğini ancak ne olduğunu bilmediği için kendisini kaybettiğini anlattı. 

11 kişiyi nasıl bıçakladığını ve neden saldırdığını hatırlamadığını mahkemede anlatınca bunun üzerine mahkeme tarafından akıl hastalığı olup olmadığı soruldu. Soru karşısında 'akıl hastalığım yok ama pişmanlığım var' diyerek pişman olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine mahkeme heyeti tarafından akıl hastanesine gönderilmesine karar verildi. Akıl hastanesinde gerekli incelemelerin ve tespitlerin yapılmasının ardından davanın karara bağlanması bekleniyor. 

kadıköy bıçaklı saldırgan akıl hastası