Kadıköy Vahşetinde Flaş Gelişme! İki Bacaktan Sonra Gövde de Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de çöp konteynerinde bacakları bulunan 55 yaşındaki Rıfat Rıza Öztürk'ün Beykoz'da da gövdesi bulundu. Polis ekiplerinin diğer ceset parçalarını bulmak için çalışmaları devam ediyor.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi'nde bir çöp konteynerı içerisinde Rıfat Rıza Öztürk'e ait bacakların bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri bacakların bulunduğu çorbayı inceleyerek Kargo etiketinden İnternet Cafe sahibi F.Y’ye, F.Y’den de cinayeti işleyen yeğeni Fahrettin Öztürk’e ulaşılmıştı.
Emniyette gece koyunca sorguda kalan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen 31 yaşındaki camii yer ve kendisine yardım eden iki kişiden alınan bilgi doğrultusunda yeseydin 6 parçaya bölündüğü belirlendi. Ceset parçalarının bulunabilmesi için özel ekip kuran Asayiş şube cinayet büro ekipleri bu sabah saatlerinde Beykoz'da ikinci köprünün ayağının bulunduğu boş arazide arama çalışması gerçekleştirdi.

Amcasını öldüren yeğen Fahrettin Öztürk’ün,  "Gövdeyi, köprüden arabayla geçerken aşağı attık" şeklinde verdiği ifadesi üzerine belirtilen bölgede arama yapan ekipler, Rıfat Rıza Öztürk'ün gövdesine ifade edilen bölgede ulaştı.
Fahrettin Öztürk ün cesedi 6 parçaya döndüğünü söylediği öğrenilirken Taha ve iki kola attığını söylediği bölgelerde polisin arama çalışmaları sürüyor. Polis yetkilileri toplumda infial yaratacak görüntülere sebep olmamak için ceset parçalarının ve atıldığı bölgelerin bilgi ve görüntülerini basınla paylaşmayacakları öğrenildi. Rıfat Öztürk'e ait kafa ve iki koldan oluşan küçücük parçasını bulmaya yönelik arama çalışmaları sürüyor.

 

kadıköy acıbadem ceset son dakika son dakika haberi