Kadıköy Karıştı! Terör Yandaşları Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi: 22 Gözaltı

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de bir grup terör yandaşı Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto etmek için toplandı. Polis, izinsiz gösteri yapan gruba 'dağılın' uyarısında bulundu ancak grup polise mukavemet gösterince olaylar çıktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olaylarda, 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy’de bir grup terör yandaşı Zeytin Dalı Harekatı’nı protesto etmek için toplandı. Polis, izinsiz gösteri yapan gruba “dağılın” uyarısında bulundu ancak grup polise mukavemet gösterince olaylar çıktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olaylarda, 22 kişi gözaltına alındı. 

Kadıköy'de Zeytin Dalı Harekatı’nı protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösteriye polis müdahale etti. Ortalığı savaş alanına çeviren gruptan 22 kişi gözaltına alındı. 

ZEYTİN DALI HAREKATI'NI PROTESTO ETMEK İÇİN TOPLANDILAR
Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto ederek bildiri dağıtmak için izinsiz olarak Kalkedon Meydanı'nda toplanan gruba polis müdahale etti. İzinsiz gösteri nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, gruba da “dağılın” çağrısında bulundu. Cumhuriyet savcısının talimatı ile bildirilerde terör örgütünün propagandası yapıldığı gerekçesiyle gruptakilere birkaç defa ifadeleri alınmak üzere emniyete gelmeleri uyarısında bulunuldu. 

POLİSE MUKAVEMET GÖSTERDİLER
Grup, polisin bütün uyarılarına rağmen dağılmayı da ifade vermeyi de kabul etmedi. Bunun üzerine polis ekipleri gruba müdahale etti. Olaylarda 22 kişi gözaltına alınarak İskele Polis Merkezi'ne götürüldü.

istanbul kadıköy zeytin dalı harekatı terör yandaşları izinsiz gösteri gözaltı son dakika son dakika haberi