Kader Mahkumlarına Af Mı geliyor? İşte Beyannamenin İlk Detayları

TAKİP ET

MHP'nin seçim beyannamesinin ilk detayları ortaya çıktı. Beyannamede, emeklilikte yaş sınırına takılanlar, kredi ve kredi kartı borcuna yapılandırma ve sınavsız üniversite gibi detaylar yer alıyor. İşte MHP'nin seçim beyannamesi ile ilgili tüm detaylar…

MHP’nin seçim beyannamesinin ilk detayları ortaya çıktı. Beyannamede, emeklilikte yaş sınırına takılanlar, kredi ve kredi kartı borcuna yapılandırma ve sınavsız üniversite gibi detaylar yer alıyor. İşte MHP’nin seçim beyannamesi ile ilgili tüm detaylar…

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlere adım adım yaklaşılırken MHP’nin seçim beyannamesi ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Atatürk Spor Salonu’nda açıklanacak olan seçim beyannamesinde kader mahkumlarına af konusunun da yer aldığı belirtildi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN HEDEFLERİ YER ALACAK

Alınan bilgilere göre, MHP seçim beyannamesinin ilk bölümünde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında halk oylamasına giden süreç ve bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekçeleri yer alacak. Aynı zamanda beyannamede, Cumhur İttifakı’nın hedeflerine de yer verilecek.

KADER MAHKUMLARINA AF KONUSU

Öte yandan beyannamenin ikinci bölümünde ekonomi, sağlık, eğitim ve af konusu yer alacak. Bu bağlamda, emeklilikte yaş sınırına takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, kredi ve kredi kartı borçlarının yapılandırılması ve kader mahkumlarına af konusu yeniden gündeme alınacak. Eğitim içinse, sınava ihtiyaç kalmayacak bir sistem oluşturmak ve sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı vaadi yer alacak. 

‘HİLALE YILDIZ OL’ SLOGANI

Diğer yandan MHP’nin seçim kampanyasında kullanacağı ‘Cumhur İttifakı’ ana ekseninde belirlenen sloganın yanında ‘Hilale Yıldız Ol’ sloganının da kullanılacağı belirtildi.

 

MHP Seçim beyannamesi Kader mahkumları Af gelecek mi Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı