Kaçmak İçin Çatıya Çıkan Çete Üyesi Çırılçıplak Halde Polislerin Önüne Düştü!

TAKİP ET

Polonya'da uyuşturucu çetesi operasyonu sırasında camdan kaçmak isteyen bir şüphelinin dengesini kaybederek çırılçıplak halde polislerin arasına düştüğü öğrenildi.

Polonya’da uyuşturucu çetesi operasyonu sırasında camdan kaçmak isteyen bir şüphelinin dengesini kaybederek çırılçıplak halde polislerin arasına düştüğü öğrenildi.

Olay, Polonya Wolomin kentinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, polis ekiplerinin eroin, kokain, amfetamin gibi çeşitli uyuşturucu maddelerin üretim, tedarik ve satışının gerçekleştirildiği belirlenen eve düzenlediği operasyon sırasında polisten kaçmak isteyen bir çete üyesi camdan aşağı düşerek yakayı ele verdi. 

16 KİŞİ TERÖRDEN GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan aynı operasyonda, hırsızlık, yağma ve silah ticareti faaliyetlerinde bulunduğu belirlenen çeteye yönelik olarak terörle mücadele ekiplerinin de yer aldığı operasyona toplamda 115 polisin katıldığı belirlendi. Operasyonda 16 kişinin terörden gözaltına alındığı öğrenildi. 

KAÇMAK İSTERKEN ÇIPLAK HALDE POLİSİN ÖNÜNE DÜŞTÜ

Operasyon sırasında şüphelilerden biri kaçmak isterken üstünü bile giyinme fırsatı bulamadığı ve çırılçıplak halde kaçmak için çıktığı camdan düşerek polisin önüne çıktığı öğrenildi. Kaçmak isterken yakalanan  

KOLLARI VE AYAKLARI KIRILDI

Binadaki güvenlik kamerasının an be an kaydettiği olayda, çatıdan aşağı düşen çete üyesinin çırılçıplak halde yere yuvarlandığı ve kolları ile ayaklarının kırıldığı öğrenildi. Şahsa polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldığı ve hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi. Camdan düşerek yaralanan şüphelinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü yakalanan diğer 64 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi. 

 

Dünya haberleri Polonya Uyuşturucu operasyonu Çatı Çıplak