Kaçırıp işkence yaptılar, görüntüleri yaydılar

TAKİP ET

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, alacak meselesi yüzünden husumetli oldukları Furkan A.'yı (25) kaçırıp işkence yaparak 2,500 TL nakit parayla cep telefonunu gasbeden şüpheliler Muhammet Ramazan Batır (19) ve Osman Dova (33) tutuklandı. Olayla ilgili şüphelilerin ifadelerinde, Furkan A.'yı borcunu ödemediği için dövdüklerini söylediği belirtildi.

Haziran ayında Muhammet Ramazan Batır ile Osman Dova, alacak meselesi nedeniyle husumetli oldukları Furkan A.'yı, Bursa'nın Karacabey ilçesinde gözlerini bağlayıp bir otomobile bindirerek kaçırmıştı. Bandırma'da yakalanıp gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve ‘Yağma’, ‘Darp’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından tutuklandı.

Dava dosyasına giren işkence görüntülerinde, şüphelilerin Furkan A.'yı darbettikleri anlar yer alıyor. Cep telefonuyla kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan bu korkunç görüntülerde, Furkan A.'nın tekme, tokat ve küfürlerle darp edildiği, başının koltuğa vurulduğu dehşetengiz anlar net bir şekilde görülebiliyor. Polis, olay sırasında görüntü çeken ve cep telefonunu gasp eden kişiler hakkında da ayrı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülüyor ve kamuoyu adaletin sağlanmasını bekliyor.

Balıkesir işkence görüntü