Kaçırılan Erkeğe Kadın Çamaşırı Giydirip Tecavüz Ettiler

TAKİP ET

Gaziantep'te kaçırılan bir erkek kadın iç çamaşırları giydirildikten sonra tecavüze uğramış ve çeşitli işkenceler görmüştü. Aralarında bir kadının da bulunduğu 4 sanık hakkında karar verildi.

Gaziantep'te kaçırdıkları bir erkeğe tecavüz ettikleri, kadın iç çamaşırları giydirdikleri ve çeşitli işkenceler yaptıkları belirlenen 4 kişi hakkında emniyet tarafından soruşturma başlatılmıştı. Konunun yargıya taşınmasının ardından 4 sanık hakkında karar verildi. Hepsinin ayrı ayrı 23 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. 

Gaziantep 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tüm tutuklu sanıkların hazır bir şekilde bekledikleri ortaya çıktı. Bunun üzerine avukatlarının da eşlik ettiği duruşma hakkında son karar verildi. Sanıklar arasında bir kadının da olması dikkat çekti. Bunun üzerine mahkemede yaptığı savunmasında 'ben önceki beyanlarımı tekrar ettiğimi bildiriyorum. Sadece Hatay'a bana attığı mesajları silmesi için çağırdım. Başka bir amacım yoktur. Çocuklarımın bakımını ben yapıyorum. Bu yüzden tahliyemi istiyorum' ifadelerini kullandı. 

AKIL ALMAZ TACİZLERDE BULUNMUŞLAR

Sanıklar arasında yer alan Ömer Dev ise 10 yıl boyunca başka bir suçtan dolayı cezaevinde kaldığını ve bundan sonra suç işlemeyeceğini ifade etti. Bu süreçte olayla ilgili suçsuz olduğunu talep etti. 

Mağdurun kaçırıldıktan son soyulduğu ve kadın iç çamaşırları giydirildiği öğrenildi. Bunun ardından cinsel saldırının gerçekleştiği ifade edildi. Bu sırada tüm olanların kameraya alındığı belirtildi. Mağdur erkek ise davasında kararlı olduğunu ve sanıkların cezalandırılmasını istediğini özellikle belirtti. 

gaziantep tecavüz şantaj