Kaçarak Evlendi, Evinde Tüfekle İntihar Ederek Hayatına Son Verdi

TAKİP ET

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 5 ay önce kaçarak evlenen 20 yaşındaki Serap k. evinde av tüfeği ile intihar ederek hayatına son verdi. Serap K.'nın kaçarak evlendiği eşi "Çocukluk aşkımdı. Son zamanlarda çok dalgındı" dedi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 5 ay önce kaçarak evlenen 20 yaşındaki Serap k. evinde av tüfeği ile intihar ederek hayatına son verdi. Serap K.’nın kaçarak evlendiği eşi "Çocukluk aşkımdı. Son zamanlarda çok dalgındı" dedi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 20 yaşındaki 5 aylık evli Serap K.  evinde av tüfeği ile intihar etti. Genç kadının eşi Arif K.,  5 ay önce kaçarak evlendiği eşinin intihar etmesi nedeniyle hala şokta olduğunu belirterek, "Çocukluk arkadaşım, çocukluk aşkımdı. Son zamanlarda çok dalgındı. Sorduğumda o da bunun farkında olduğunu, ancak nedenini bilmediğini söylüyordu" İfadelerini kullandı.

YEMEKTEN GELDİ, İNTİHAR ETTİ
Kumluca'ya bağlı Çatlı Mahallesi'nde 5 aylık evli Serap k.  Dün saat 14.00 sularında kayınpederine yemeğe gitti.  Yemekten sonra eve gelen genç kadın tüfekle intihar etti. Yakınları tüfek sesini duyduktan sonra eve girerek,  genç kadının hareketsiz halde yattığını gördü. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Serap K.’nın Hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya adli tıp Kurumu'na kaldırdı.

"SON ZAMANLARDA ÇOK DALGINDI"
Olaydan sonra eşinin cenazesini almak için adli tıp Kurumu'na gelen Arif K.  hala olayın şokunda olduğunu belirterek eşini intihar etmesi için bir neden olmadığını söyledi. Arif K. açıklamasında, "Serap benim çocukluk arkadaşım, çocukluk aşkımdı. 5 ay önce kaçarak evlendik. Ben bir şirkette çalışıyorum. Kendisi de köyde hayvanlarımıza bakıyordu. Dün de babamın evinde yemek yedikten sonra aniden kalkmış ve eve doğru hızla yürümeye başlamış. Evdekiler koyunlara bakmaya gittiğini sanmış. Hatta kardeşim, onun arkasından gitmiş. Eşim eve girdikten sonra da silah sesi duyulmuş. Eşim son zamanlarda çok dalgındı. Sorduğumda o da bunun farkında olduğunu, ancak nedenini bilmediğini söylüyordu. Hala şoktayım" dedi.

 

antalya intihar genç kadın son dakika