Kaçan Golden Dolayı Televizyonu Kıran Taraftara Josef de Souza Jesti! "Sana Yenisini Alacağım"

TAKİP ET

Dün oynanan dev derbide bir pozisyonda Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın kaçırdığı gol sonrasında sinirlenerek televizyonunu kıran taraftara Fenerbahçeli Josef de Souza'dan bir jest geldi. Souza, 'Sana yeni televizyon alacağım. Lütfen benimle iletişime geç.' İfadelerinde bulundu.

Dün oynanan dev derbide bir pozisyonda Fenerbahçeli Ozan Tufan’ın kaçırdığı gol sonrasında sinirlenerek televizyonunu kıran taraftara Fenerbahçeli Josef de Souza’dan bir jest geldi. Souza, “Sana yeni televizyon alacağım. Lütfen benimle iletişime geç.” İfadelerinde bulundu.

Dün Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde maç esnasında Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan’ın boş kaleye gol atamaması taraftarı çıldırttı. Bir taraftarın kaçan gole sinirlenerek televizyonunu yumrukladığı ve paramparça ettiği video sosyal medyada izlenme rekoru kırarken bu videoyu maç sonrasında izleyen Sarı Lacivertli futbolcu Josef de Souza bu taraftara seslenerek kendisini bulmasını ona yeni bir televizyon alacağını söyledi. 

‘FENERBAHÇE MAÇLARINI İZLEMEK İÇİN SANA TELEVİZYON HEDİYE EDECEĞİM’

Dev derbi sonrasında en çok konuşulan konular arasında yer alan ve sosyal medyada izlenme rekorları kıran bu video Fenerbahçe’nin futbolcusu Josef de Souza’ya da ulaşmış ve Souza, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Televizyon sahibi beni endişelendiriyor. Fenerbahçe maçlarını izlemek için sana bir televizyon vereceğim. Ama bir dahakini kırma. Lütfen televizyon sahibiyle iletişime geçmek ve ona Fenerbahçe maçlarını izlemesi için televizyon hediye etmek istiyorum. Bana mesaj atın." şeklinde Fenerbahçe taraftarına yapacağı jesti duyurmuştu.

 

fenerbahçe taraftar televizyonu kıran taraftar ozan tufan kaçan gol josef de souza hediye