Kabinede Sürpriz Değişiklik! Başbakan Yıldırım Yeni İsimleri Açıkladı

TAKİP ET

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gerçekleştirdiği sürpriz görüşme sonunda kritik görüşmenin detayları öğrenildi. Başbakan Binali Yıldırım ikili görüşme sonrasında Kabinede yapılan değişiklikleri ve yeni isimleri açıkladı.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın gerçekleştirdiği sürpriz görüşme sonunda kritik görüşmenin detayları öğrenildi. Başbakan Binali Yıldırım ikili görüşme sonrasında Kabinede yapılan değişiklikleri ve yeni isimleri açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım bugün saat 12.00 itibari ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yaptığı sürpriz görüşme sonrasında görüşme hakkında bilgiler verdi. Gerçekleştirilen görüşmede Kabinede 6 bakanın değiştiği ve 5 yeni ismin Kabineye katıldığı öğrenildi.

Külliyedeki görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım Kabinede yaşanan değişiklikler ve Kabineye katılan yeni isimleri açıkladı. 

YENİ KABİLE SIRALAMASI

Başbakan Yardımcısı  Bekir Bozdağ, Başbakan Yardımcısı  Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık, Başbakan Yardımcısı  Recep Akdağ, Başbakan Yardımcısı  Hakan Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhasek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  

 

kabine kabine değişikliği yeni kabine başbakan binali yıldırım cumhurbaşkanı erdoğan külliye görüşme açıklama bakanlar