Josef Sural'ın Forması Emekliye Ayrıldı

TAKİP ET

Alanyaspor yönetimi, Kayserispor deplasmanından dönerken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Josef Sural ile alakalı yeni bir karar alarak Çek asıllı futbolcusu Josef Sural'ın giydiği 90 numaralı formayı emekliye etti.

Alanyaspor yönetimi, Kayserispor deplasmanından dönerken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Josef Sural ile alakalı yeni bir karar alarak Çek asıllı futbolcusu Josef Sural’ın giydiği 90 numaralı formayı emekliye etti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Josef Sural’ın Aytemiz Alanyaspor’da giydiği 90 numaralı formanın, Aytemiz Alanyaspor yönetimince emekliye ayrılmasına karar verildi.

Aytemiz Alanyaspor formasını giyen 7 futbolcu, Kayseri deplasmanından kiraladıkları VİP minibüsle dönerken Alanya’ya 5 km kala Dinek civarında iddiaya göre sürücüsü uyuyunca su kanalına düşmüş ve açılan kapıdan dışarı fırlayan Çek futbolcu Josef Sural kazada ağır yaralanmıştı. Ambulansla derhal hastaneye kaldırılan Josef Sural, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamış ve hayata genç yaşta veda etmişti. Alanya’da düzenlenen cenaze merasiminden sonra genç forvetin cenazesi toprağa verilmek üzere ülkesi Çekya’ya gönderildi.     

Aytemiz Alanyaspor yönetimi, resmi sosyal medya hesabından Josef Sural ile ilgili bir paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Trafik kazasında yaşamını yitiren futbolcumuz Josef Sural’ın giydiği 90 numaralı forma, yönetim kurulumuz tarafından alınan bir kararla emekli edilmiştir.”

Josef Sural ile ilgili yapılan paylaşımda genç futbolcunun elinde formasını tuttuğu bir fotoğrafa da yer verilidi.

Josef Sural Aytemiz Alanyaspor Kayseri deplasman trafik kazası VİP minibüs son dakika haber