Jet'ten Yalı'ya Listede Yok Yok! Reza Zarrab'ın El Konulan Mal Varlığı Dudak Uçuklattı

TAKİP ET

ABD'de yargılanan ve duruşması devam eden iş adamı Reza Zarrab'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen kararla tüm mal varlığına el konulmuştu. Zarrab'ın el konulan mal varlığının listesinde yer alanlar dudak uçuklattı. İşte Reza Zarrab'ın mal varlığı listesi…

ABD’de yargılanan ve duruşması devam eden iş adamı Reza Zarrab’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen kararla tüm mal varlığına el konulmuştu. Zarrab’ın el konulan mal varlığının listesinde yer alanlar dudak uçuklattı. İşte Reza Zarrab’ın mal varlığı listesi…

ABD’de yargılanan ancak Türkiye’de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ile yakınlarının ve kendisinin mal varlığına el konulan İranlı iş adamı Reza Zarrab’ın ortaya çıkan mal varlığı dudak uçuklattı. Zarrab’ın mal varlığı listesinde yok yok.

YALI’DAN KÖŞK’E KADAR HER ŞEY VAR

Türk asıllı İranlı iş adamı Reza Zarrab’ın mal varlığı listesinde bulunanlar herkes yok yok dedirtirken  İstanbul Boğazı Kanlıca’da yer alan ve eşi Ebru Gündeş’in üzerine yaptığı yalısı olduğu biliniyor. Ebru Gündeş’in yaklaşık 1.5 yıl önce bu yalıyı kendi üzerinden kızı Alara Zarrab’ın üzerine devrettiği bilinirken savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında mal varlığına el konulan yakınlar listesinde Alara Zarrab’ta yer alıyor.

ZARRAB’IN MAL VARLIĞI LİSTESİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan Zarrab soruşturması kapsamında el konulan mal varlığı listesinde, Kanlıca’da yalısı, Kandilli’de köşkü, yaklaşık 12 milyon değerinde ‘Challenger 300’ tipli özel jeti, 1 milyon 50 bin lira değerinde olduğu belirlenen bir tablosu, İstanbul Büyükçekmece’de 47 tane dairesi, yaklaşık 1 milyon 850 bin değerinde bir yazlığı, İstanbul’da 4 milyon lira değerinde olan bir dairesi, İstanbul Bakırköy’de üç adet süper lüks dairesi, bir adet yarış atı ve İstanbul Tuzla’da fabrikası olduğu tespit edildi.

ZARRAB’IN EL KONULAN ŞİRKETLER LİSTESİ

Reza Zarrab’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma ile el konulan şirketler listesinde, yaklaşık 300 milyonluk gayrimenkul olduğu belirlenirken, Zarrab’ın ortağı olduğu belirlenen, Roysar Denizcilik Endüstriyel Maki̇ne ve Kıymetli̇ Madenler Sanayi Ticaret A,Ş.
Roysar Holding A.Ş., Roysar Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi̇, Roysar Altın Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şi̇rketi̇, Are Havacılık A.Ş.,  Roysar Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret A.Ş. olduğu belirlendi.

 

ABD Reza Zarrab Reza Zarrabın mal varlığında neler var Reza Zarrabın mal varlığı listesi Reza Zarrab nelere sahip Reza Zarrab Davası