'Jet Sosyete'den Ahmet Kural'a Gönderme

TAKİP ET

Gülse Birsel'in hem senaristliğini yaptığı, Hem de başrolünde oynadığı Jet sosyete dizisinin kadına şiddet sahnesi sosyal medyada olay yarattı. Jet sosyete dizisinde Şarkıcı Sıla ya şiddet uyguladığını öne sürülen oyuncu Ahmet Kural'a da gönderme yapıldı.

Gülse Birsel'in yazıp oynadığı TV8 de yayınlanan Jet sosyete dizisinin 7. bölümünde Gizem karakteri bir diziye başladı ve rol gereği şiddete uğraması gerekti. Gizem'in çekim sırasında kendisine atılan Tokat'a karşılık vermesi Geçtiğimiz günlerde Sıla'ya şiddet uyguladığını öne sürülen Ahmet Kural’ı hatırlattı.

Gizem, Yönetmenin Tokat sahnesini itiş kakış a çevirmesi üzerine, "Yani karışıklı itiş kakış diyorsunuz, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum"  yanıtını verdi. Dizideki bu replik Sıla'ya şiddet iddialarından sonra Ahmet Kural'ın, "Vurmadım, itiş kakış oldu" açıklamasını hatırlattı.

"BİZ BU ADAMLARA 'MAÇO' DEĞİL 'PSİKOPAT' DİYORUZ"

Gizem karakteri ile kılmayıp ayakta kalırken bu defa da, "Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni? Biz bu adamlara 'maço' değil 'psikopat' diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz? Neden böyle adam oluyor bunlar? Kusura bakmayın düşmem, düşmeyeceğim. Hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız"  dedi.

jet sosyete son bölüm jet sosyeteden ahmet kurala gönderme ahmet kural gülse birsel jet sosyete ahmet kural