Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısından Yürek Yakan Anneler Günü Mesajı

TAKİP ET

Başaran Holding'e ait 11 kadının içerisinde bulunduğu jet, İran'da düşmüştü. Türkiye'yi yasa boğan olayda hayatını kaybedenlerden biri olan Mina Başaranın nişanlısı Murat Gezer'in anneler gününde yaptığı paylaşım yürek yaktı.

Başaran Holding’e ait 11 kadının içerisinde bulunduğu jet, İran’da düşmüştü. Türkiye’yi yasa boğan olayda hayatını kaybedenlerden biri olan Mina Başaranın nişanlısı Murat Gezer’in anneler gününde yaptığı paylaşım yürek yaktı. 

Nisan ayında İran'da Başaran holdinge ait düşmüş içerisinde 11 kadın Hayatını kaybetmişti.  kazada yaşamını yitiren kadınlardan biri olan Mine başarılı nişanlısı Kazadan sonra ilk kez Anneler Günü'nde sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

NİŞANLISININ ANNESİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Düğünlerini Kısa bir süre kala nişanlısını kaybeden Murat Gezer,  Kazanın ardından sosyal medya hesabında İlk paylaşımı Dün nişanlısının annesinin fotoğrafı ile yaptı.  Mina Başaran istemeye gittikleri gün çekilen nişanlısının annesi ve kendi annesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Murat Gezer fotoğrafa, "Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!"  şeklinde not düştü.

11 KADINA MEZAR OLMUŞTU
Düğün hazırlıkları yapan Mine Başaran'ın arkadaşları ile birlikte Dubai'den İstanbul'a döndüğü sırada meydana gelen kazada 11 Mart akşamı jetin İran'da düşmesi sonucu 3 mürettebat 11 Kadın Hayatını kaybetmişti. Kaza yaşanmamış olsaydı Mine Başaran ve Murat Gezer 14 Nisan tarihinde Dünya evine girecekti.

 

Mina başaran jet kazası murat gezer mina başaranın nişanlısı anneler günü