Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran ve Arkadaşlarına Son Görev! Cenaze Törenlerinde Kahreden Anlar

TAKİP ET

İran'da İstanbul'a dönmek üzereyken düşen ve Mina Başaran başta olmak üzere yanındaki kız arkadaşlarını canından eden jet kazasında yaşama veda eden 4 kız arkadaş son yolculuğuna uğurlanırken Mina Başaran ve Sinem Akay'ın cenazeleri de aileleri tarafından teslim alındı. Cenaze törenlerinde büyük bir acı yaşandı.

İran’da İstanbul’a dönmek üzereyken düşen ve Mina Başaran başta olmak üzere yanındaki kız arkadaşlarını canından eden jet kazasında yaşama veda eden 4 kız arkadaş son yolculuğuna uğurlanırken Mina Başaran ve Sinem Akay’ın cenazeleri de aileleri tarafından teslim alındı. Cenaze törenlerinde büyük bir acı yaşandı.

Geride bıraktığımız Pazar günü İran’da düşen özel jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel, Eda Uslu ve Melike Kuvvet için bugün cenaze törenleri düzenlendi. Jet kazasında hayattan kopan kız arkadaşların cenazelerinde büyük bir acı yaşandı.

MİNA BAŞARAN’IN NİŞANLISI TABUTU OMUZUNDA TAŞIDI

Geride bıraktığımız Ekim ayında düzenlenen bir törenle nişanlanan Mina Başaran ve Murat Gezer çifti 14 Nisan 2018 tarihinde nikah masasına oturmayı planlıyordu. Ancak İran’da yaşanan jet kazası genç çifti birbirlerinden ayırdı. Nişanlısının tabutunu omuzlayan Murat Gezer, Başaran’ın cenazesini raca kadar taşıdı. Cenaze aracına koyduğu tabutu eliyle seven Gezer’in acısı yüzüne yansıdı. 

‘MİNİK KALPLİ MELEĞİM’

Nişanlısı Mina Başaran için gazetelerde duygusal bir ölüm ilanı yayınlanan Murat Gezer, ‘Minik kalpli meleğim seni çok seviyorum beni bekle. Murty’n’ ifadelerinde bulundu. Kozlu Mezarlığı’ndan teslim alınan Mina Başaran ve Sinem Akay’ın cenazeleri cenaze töreni için törenin düzenleneceği camiye götürüldü. 

 

İran Jet kazası Mina Başaran Cenaze töreni Nişanlı Murat Gezer