İzmit'te Korkunç İş Kazası! Üçüncü Kattan Düşen İnşaat İşçisinin Belinden Saplanan Demir Başından Çıktı

TAKİP ET

İzmit'te üçüncü katta çalışmakta olan bir inşaat işçisinin aşağı düşmesiyle belinden saplanan demirin başından çıktığı öğrenildi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan işçinin tedavi altına alındığı öğrenildi.

İzmit’te üçüncü katta çalışmakta olan bir inşaat işçisinin aşağı düşmesiyle belinden saplanan demirin başından çıktığı öğrenildi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan işçinin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olay, İzmit Veliahmet Mahallesi’nde bir inşaatta saat 16.00’da meydana geldi. Üçüncü katta çalıştığı öğrenilen Sinan Yıldız’ın bir anda dengesini kaybettiği ve inşaat sahasında bulunan demir çubuğun üzerine düştüğü öğrenildi. Dik duran demirin üzerine düşen talihsiz adamın belinden giren demir çubuk başından çıktı. Arkadaşlarının düştüğünü gören diğer inşaat işçileri hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

İTFAİYE EKİPLERİ DEMİRİ KESTİ

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri hemen duruma müdahale etti. Demir çubuk saplanmış şekilde yerde yatan inşaat işçisine yardım etmeye başlayan itfaiye ekipleri hemen demir çubuğu kesti. Ağır yaralı olan Sinan Yıldız, vücudunda kalan demir çubukla ambulansa alındı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Üniversitesine kaldırılan Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Yaşanan talihsiz olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

izmit iş kazası inşaat işçisi demir çubuk belinden girdi başına saplandı korkunç iş kazası inşaat