İzmit'te Emeklilerin Okey Masası Karıştı! 1 Kişi Bıçaklandı

TAKİP ET

İzmir'in Kemalpaşa Mahallesi'nde kahvede okey oynayan emekli arkadaşlar, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında ise 60 yaşındaki Samettin Yılmaz arkadaşı tarafından bıçaklandı. İşte detaylar…

İzmit’in Kemalpaşa Mahallesi’nde kahvede okey oynayan emekli arkadaşlar, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında ise 60 yaşındaki Samettin Yılmaz arkadaşı tarafından bıçaklandı. İşte detaylar…

İzmit’in Kemalpaşa Mahallesi’nde emekliler birbirine girdi! İzmit’in Kemalpaşa Mahallesi’nde sürekli beraber vakit geçiren ve emekli oldukları öğrenilen Hasan Hüseyin Emir ve Samettin Yılmaz, yine her zaman oturdukları kahvehanede buluştular. Kahvede ise zaman geçsin diye okey oynamaya başladılar.

KAHVEDEN ÇIKTI, BAŞKA YERDE BIÇAKLADI

Ancak okey masasında iki arkadaş arasında nedeni tam bilinmeyen bir sebepten dolayı bir anda tartışma çıktı. Tartışma sonrasında ise oyun bitince okey masası da dağıldı. Ancak iki arkadaş bu sefer de Fevziye Camisi’nin olduğu yerde tekrar karşılaştı ve bu sefer de orada tartışmaya başladılar. Tartışma kavgaya dönünce de Hasan Hüseyin Emir yanındaki bıçak ile arkadaşını hem sırtından hem de bacaklarından bıçakladı.

Olayı görenlerin haber vermesiyle sağlık ekipleri olay yerine gelip ilk müdahaleyi yaptıktan sonra bıçaklanan 60 yaşındaki Samettin Yılmaz, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polisler ise Hasan Hüseyin Emir’i gözaltına alırken, olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

İzmit Kocaeli haberler bıçaklı saldırı