İzmirli Bir Çift Ambulansta Boşandı! Hakim Kararı Otoparkta Verdi!

TAKİP ET

İzmir'de 27 yıllık evliliklerini sonlandırmak isteyen çift ambulansta boşandı. Şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanmak isteyen çiftin boşanma kararını hakim otoparkta verdi. Davada çiftin birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadıkları belirtildi.

İzmir’de 27 yıllık evliliklerini sonlandırmak isteyen çift ambulansta boşandı. Şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanmak isteyen çiftin boşanma kararını hakim otoparkta verdi. Davada çiftin birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadıkları belirtildi.

İzmir’de tam 27 yıldır evli olan ve şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanma kararı veren çift ambulansta boşandı. Saliha-İrfan çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı vermesinden sonra Saliha Kaplan’ın obezite hastası olmasından dolayı ve duruşma salonunun 3. katta olmasından dolayı boşanma işlemi ambulansta gerçekleştirildi.

 İzmir’in Bornova İlçesinde oturan 57 yaşındaki İrfan Kaplan ve 56 yaşındaki Saliha Kaplan şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanmaya karar verdi. İrfan Kaplan boşanma davası açmak için 8’inci Aile Mahkemesine dava açtı. Saliha Kaplan’ın obeziteye bağlı olan rahatsızlıklarından dolayı boşanma davası için Bornova’daki evinden ambulansla alındı. Bayraklıda bulunan İzmir Adalet Sarayına getirilen 250 kilo ağırlığındaki Saliha Kaplan duruşma salonunun 3. katta bulunması nedeniyle asansörle duruşma salonuna çıkarılamaması sonucunda durum avukat tarafından hakime bildirildi.

HAKİM YANINDA KATİP VE MÜBAŞİR İLE GELDİ

Saliha Kaplan’ın avukatı durumu hakime bildirdi ve hakim res’en celse açmaya karar verdi. Hakim, keşif arabası ile yanında mübaşir ve katiple birlikte Adliye C Blok girişinde bulunan otoparka geldi. Hakim herkesin hazır olduğunu görünce otoparktaki açık alanda duruşmayı başlattı. 27 yıldır evli olan ve çocukları bulunmayan çift anlaşarak boşanmak istediklerini söyledi. Hakim Ayşın Kulalı çiftin boşanmasına karar verdi. Çiftin birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadığı belirtilirken Saliha Kaplan’ın duruşmanın bitmesinin ardından ambulansla evine götürüldüğü bilgisi alındı. 

 

izmirde ambulansta boşanma izmirli çift ambulansta boşandı hakim kararı otoparkta verdi izmir izmir bornova