İzmir'de Yasak Aşk Vahşeti! Karısı Komşusundan Hamile Kalınca Çılgına Döndü

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesinde İmam nikahı ile birlikte yaşadığı kadının ayrıldığı kocası 39 yaşındaki İsmet sarsılır ölümüne neden olduğu iddia edilen tutuklu Sanık Orhan Elalmış ve babası Erol Elalmış'ın yargılanmasına başlandı. alınan bilgilere göre cinayet Sarsılır'ın 6 yaşındaki kızı M.S.'nin "Üvey babam bizi öldürecekmiş, buradan kaçalım" dedikten sonra işlendiği ortaya çıktı.

İzmir'in Konak ilçesinde İmam nikahı ile birlikte yaşadığı kadının ayrıldığı kocası 39 yaşındaki İsmet sarsılır ölümüne neden olduğu iddia edilen tutuklu Sanık Orhan Elalmış ve babası Erol Elalmış’ın yargılanmasına başlandı.  alınan bilgilere göre cinayet Sarsılır'ın  6 yaşındaki kızı M.S.’nin "Üvey babam bizi öldürecekmiş, buradan kaçalım"  dedikten sonra işlendiği ortaya çıktı.

25 Kasım 2017 tarihinde İzmir'in Konak ilçesi Kadriye Mahallesi'nde meydana gelen olayda İsmet artırın Ü.S. şiddetli geçimsizlik nedeniyle evinden ayrılarak annesinin evine gitti.  Bir süre sonra hala kocasından boşanmamasına rağmen genç kadın aynı mahallede oturan Orhan Elalmış ile dini nikahla birlikte olmaya başladı. Ü.S., Sarsılır’dan  Oğlan çocuğunu da yanına alırken Elalmış’tan hamile kaldı ve bebeği aldırmak istedi.

'ÜVEY BABAM BİZİ ÖLDÜRECEKMİŞ'
İddiaya göre kadının çocuğu aldırması üzerine Orhan Elalmış,  "Sen o çocuğu aldırırsan ben de senin çocuklarını öldürürüm" dedi. 6 yaşındaki M.S.’de bu konuşmalara şahit olarak Babasına gidip "Üvey babam bizi öldürecekmiş, buradan kaçalım" diye ağladı. Sarsılır duydukları üzerine sokağa çıkarak "Kimse benim çocuklarıma dokunamaz" diyerek, bağırmaya başladı.Elalmış, babası Erol Elalmış bunun üzerine sokağa gelerek İsmet Sarsılır ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Erol Elalmış yanında getirdiği silahla Sarsılır’a ateş etti. Sarsılır,  vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Yargılanmalarına başlanan baba ve oğul ise çıkarıldıkları mahkeme de suçlamaları kabul etmedi.

 

İzmir izmir haberleri yasak aşk mahkeme Konak