İzmir'de Şok Eden Olay! İzne Gelen Askerin Cesedi Bulundu

TAKİP ET

İzmir'in Bergama İlçesi'nde şok eden olay! Yıllık izne gelen bir askerin boş bir alanda vurulmuş cesedi bulundu. Askerin isminin ise Oğuzhan Eser olduğu ve Hakkari Çukurca'da Özel Kuvvetler'de görev aldığı öğrenildi.

İzmir’in Bergama İlçesi’nde şok eden olay! Yıllık izne gelen bir askerin boş bir alanda vurulmuş cesedi bulundu. Askerin isminin ise Oğuzhan Eser olduğu ve Hakkari Çukurca’da Özel Kuvvetler’de görev aldığı öğrenildi. 

İzmir’in Bergama İlçesi’nde herkesi şok eden bir olay meydana geldi! Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde Özel Kuvvetler’de görev yapmakta olan sözleşmeli er Oğuzhan Eser, geçtiğimiz günlerde yıllık izne ayrıldı ve ardından da memleketi İzmir’in Bergama İlçesi’nin Maltepe Mahallesi’ne gitti. Yıllık izin için memleketi Bergama’ya gelen Oğuzhan Eser ise geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde çıktığı evine bir daha dönmedi ve kimse kendisinden haber alamadı. 

AVCILAR BULDU

Uzun bir süre kimsenin ulaşamadığı Oğuzhan Eser’i ise bölgede ava çıkan bazı vatandaşlar su deposunun olduğu yerde yatarken buldular. Eser’in vücuduna kurşun isabet ettiğini ve bu yüzden yerde yattığını gören avcılar ise durumu hemen güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yapsa da Oğuzhan Eser’in hayatını kaybettiğini tespit etti ve olay yeri incelemelerinin ardından cesedi otopsi için Adli Tıp’a kaldırıldı. 

Olayla ilgili çıkan haberlerde ise Oğuzhan Eser’in astsubay olduğu yazılmıştı. Bu konuda ise askeri kaynaklardan kısa bir açıklama geldi ve Eser’in astsubay olduğu iddialarının doğru olmadığı açıklandı. Açıklamada ise "Anılan şahıs (Oğuzhan Eser) 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 2’inci Hudut Tugayı  6’ncı Hudut Taburunda sözleşmeli er olarak göreve başlamıştır. Şahıs 13 Eylül 2017 tarihinde izne ayrılmış, 7 Ekim 2017 tarihinde dönmesi gerekirken izinden dönmemiştir. Dolayısıyla söz konusu personel öncelikle 21 Ekim 2017 tarihinden itibaren TSK personeli değildir. Hiçbir zaman astsubay olarak görev yapmamıştır" ifadeleri kullanıldı.  

 

İzmir İzmir haberleri Bergama Oğuzhan Eser Bergama haberleri