İzmir'de Polisler Hakkında Skandal İddia! Taciz Şikayetinde Bulunan Kadınlar Polisler Tarafından Darp Edildi Mi?

TAKİP ET

İzmir'de taciz şikayeti ile polise şikayette bulunan iki kadının polisler tarafından darp edildiği iddiası skandal yaratmıştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaparak, konuyla ilgili gerekli olan soruşturmanın hemen başlatıldığını belirtti.

İzmir’de taciz şikayeti ile polise şikayette bulunan iki kadının polisler tarafından darp edildiği iddiası skandal yaratmıştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaparak, konuyla ilgili gerekli olan soruşturmanın hemen başlatıldığını belirtti. 

Olay, İzmir’de yaşandı. Biri 19 biri 22 yaşında olduğu öğrenilen İki kadın motosikletli biri tarafından taciz edildiklerini söyleyerek polislerden yardım istedi. Yapılan iddialara göre ise kadınların yardım istediği polisler iki kadını darp etti. Yapılan darp iddiası hakkında İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’dan bir açıklama geldi.

‘HEMEN SORUŞTURMA BAŞLATTIK’

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, söz konusu iddialarla ilgili yaptığı açıklamasında, olayın taraflarına ulaşır ulaşmaz darp iddialarında adı geçen personelle ilgili gerekli olan soruşturmanın hemen başlatıldığını ve personelin konuda hatası varsa hukuki sürecin başlatılarak gereğinin yapılacağını belirtti. 

KADINLAR POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

İki kadın motosikletli biri tarafından taciz edildiklerini belirterek yardım istedikleri polisler tarafından darp edildiklerini iddia ederek polislerden şikayetçi oldu. Polisler ise kadınların kendilerine hakaret ederek saldırdığını belirterek karşı şikayette bulundu. Yaşanan olay ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

izmir taciz iki kadın darp polis darp iddiası skandal iddia darp edildi mi