İzmir'de Katliam Gibi Trafik Kazasında 7 Kişi Yaşamını Yitirdi

TAKİP ET

İzmir'e bağlı Buca ilçesinde iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk ve biri bebek olmak üzere 7 kişi yaşamını yitirirken, bir kişide yaralandı.

İzmir’e bağlı Buca ilçesinde iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk ve biri bebek olmak üzere 7 kişi yaşamını yitirirken, bir kişide yaralandı.

Tufan Kaplan’ın (38) kullandığı 35 JN 734 plakalı hafif ticari araç, Kaynaklar Mezarlığı civarına geldiği zaman kontrolden çıkarak refüjü aşarak devrildi ve karşı şeritten gelen Faruk İşçi (56) yönetimindeki 45 TA 2734 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Can pazarının yaşandığı kaza bölgesine ihbar üzerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Trafik kazasında pikniğe gitmekte olan Tufan Kaplan yönetimindeki hafif ticari araçta bulunan 3’ü çocuk, biri bebek olmak üzere 7 kişi yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Faruk İşçi ise Buca’daki Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  

Trafik kazasında hayatını kaybedenlerin cenazesi Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Trafik kazasında yaşamını kaybedenlerin kimliklerini tespit etmek için çalışmalar devam ediyor.

Trafik kazasından sonra ulaşıma kapanan yol araçların kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

İzmir Buca trafik kazası son dakika