İzmir'de Karabaş Mucizesi! 10 Yaşındaki Çocuğu Sapığın Elinden Kurtardı

TAKİP ET

İzmir'de evinin hemen önünde oyun oynamakta olan 10 yaşındaki bir erkek çocuğunu kaçırmak isteyen bir sapık ailenin köpeği olan Karabaş'ın durumu sezerek havlamasıyla amacına ulaşamadı. Küçük çocuk sapığın elinden köpek sayesinde kurtuldu.

İzmir’de evinin hemen önünde oyun oynamakta olan 10 yaşındaki bir erkek çocuğunu kaçırmak isteyen bir sapık ailenin köpeği olan Karabaş’ın durumu sezerek havlamasıyla amacına ulaşamadı. Küçük çocuk sapığın elinden köpek sayesinde kurtuldu.

Olay, İzmir Konak ilçesi Hatay semtinde meydana geldi. Evinin önünde oyun oynayan 10 yaşındaki T.F isimli bir çocuk evin önüne kadar gelen biri tarafından kaçırılmak istendi. Çocuğun yanına yaklaşan ve ellerini arkadan bağlayarak ağzını kapatan kişiyi gören Karabaş isimli köpek durumu sezerek havlamaya başladı. 

KÖPEK ÇOCUĞUN HAYATINI KURTARDI

Ailenin köpeği olduğu öğrenilen Karabaş’ın havlamasıyla sokağın az ilerisinde komşularıyla birlikte oturan anne Nilgün F.’nin ve yanındaki komşularının Karabaş’ın havlamasıyla birlikte bir şeyler olduğunu anlayarak hemen eve doğru koşmaya başladı. Köpeğin havlaması üzerine anne ve komşular dahil evin önüne toplanarak çocuğu kaçırmak isteyen kişiyi yakaladı. Kalabalığın geldiğini görerek kaçmak isteyen şüphelinin apartmana girmesiyle mahalleli şahsın üzerine kapıyı kapatarak polis gelene kadar oradan çıkmasına izin vermedi. 

KARAKOLDA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Çocuğu kaçırmak isteyen şahsın Gaziemir Polis Karakolu’nda taşeron temizlik görevlisi R.F olduğu belirlendi. 10 yaşındaki küçük çocuğun bir psikolog eşliğinde ifadesine başvurulurken şahıs çocuğu kaçırmak istediği iddialarını yalanladı. 

 

izmir konak hatay köpek karabaş 10 yaşındaki çocuk kaçırma havlama aile