İzmir'de Kan Donduran Görüntüler! Piyasaya Sürülmek Üzere Hazırlanmış 500 Kilo At Eti Ele Geçirildi

TAKİP ET

İzmir'de resmen kan donduran görüntüler ortaya çıktı. İzmir'in Konak İlçesi'nde belediye zabıtaları ile beraber Emniyet Müdürlüğü polisleri gelen bir ihbarı değerlendirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonda bir depoda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış tam tamına 500 kilogram at eti ele geçirildi. Operasyonda depoda at etlerini doğrayan 1 kişi ise kaçtı.

İzmir’de resmen kan donduran görüntüler ortaya çıktı. İzmir’in Konak İlçesi’nde belediye zabıtaları ile beraber Emniyet Müdürlüğü polisleri gelen bir ihbarı değerlendirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonda bir depoda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış tam tamına 500 kilogram at eti ele geçirildi. Operasyonda depoda at etlerini doğrayan 1 kişi ise kaçtı.

İzmir’den kan donduran görüntüler ortaya çıktı! İzmir’in Konak İlçesi’nde gelen bir ihbar Emniyet Müdürlüğü’nü ve belediye zabıtalarını hemen harekete geçirdi. Gelen ihbarda ise bir depoda at kesildiği ve etlerinin de piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı söylenmişti. Hemen harekete geçen polis ekipleri ve zabıta ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin de gelmesiyle birlikte 1196 numaralı sokakta bulunan depoya gittiler. Ekipler depoya girdikleri anda ise inanılmaz kötü bir manzara ile karşı karşıya kaldılar. Etler yerlerde ve her köşede dururken yarısının ise kıyma şeklinde çekildiği ve yarısının da kuşbaşı olarak doğrandığı görüldü. 

1 KİŞİ KAÇTI

Depodaki incelemelerin ardından ise toplamda hazır hale getirilmiş ve piyasaya sürülecek olan t500 kilo at eti ele geçirildi. Ekiplerin baskını sırasında ise etlerin başında duran bir kişinin kaçtığı ve kayıplara karıştığı da öğrenildi. 
Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması ise devam ediyor ve piyasaya sürülen diğer etlerin bulunması için ekipler araştırmalarını sürdürüyor.