İzmir'de kan donduran cinayet! Baltayla karısını öldürdü sonrasında polisi arayıp teslim oldu

TAKİP ET

İzmir'in Buca ilçesinde karısıyla tartışan adam karısını baltayla öldürdü. Karısını öldürdükten sonra polisi arayarak teslim oldu.

İzmir’in Buca ilçesinde karısıyla tartışan adam karısını baltayla öldürdü. Karısını öldürdükten sonra polisi arayarak teslim oldu.

Karısını baltayla öldürdü

İzmir’in Buca ilçesinin Yeşilbağlar Mahallesinde karı koca arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın şiddeti yükselince koca Y.Polat evde bulunan baltayla eşi Sevgi Polat’a saldırdı. Kocasının kendisine balta ile saldırması sonucu kanlar içinde yere yağılan Sevgi Polat olay yerinde hayatını kaybetti. Y.Polat karısını öldürdükten sonra polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi. Kendisini ihbar etmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri geldiğinde talihsiz kadının hayatını kaybettiğini söyledi.

Şiddet gördüğü için şikayetçi olup sonrasında geri çekmiş

Eşinin baltayla öldürdüğü talihsiz kadın Sevgi Polat ve cani koca Y.Polat’ın 4 çocuğu olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, çift arasında uzun zamandır anlaşmazlık yaşandığı, sürekli kavga ettiği ve Sevgi Polat’ın eşinden şiddet gördüğü öğrenildi. Ölmeden çok kısa bir zaman önce ise eşi Y.Polat’tan şiddet gördüğü için şikayetçi olduğu ancak sonrasında şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.Yaşanan acı olayı duyan Sevgi Polat’ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden Sevgi Polat’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

, , , , , , , ,

izmir buca karısını baltayla öldürdü