İzmir'de Feci Kaza! Suriyeli Minibüs Sürücüsünün Çarptığı İki Genç Kız Metrelerce Sürüklendi!

TAKİP ET

İzmir'de korkunç bir kaza yaşandı. İddialara göre aşırı hızlı olduğu belirtilen minibüs karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Simge Kekeç ve henüz kimliği belirlenemeyen arkadaşına çarparak ağır yaraladı. Feci kaza çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazadan sonra mahallede bulunan vatandaşların sürücüyü linç etmek istediği öğrenildi.

İzmir’de korkunç bir kaza yaşandı. İddialara göre aşırı hızlı olduğu belirtilen minibüs karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Simge Kekeç ve henüz kimliği belirlenemeyen arkadaşına çarparak ağır yaraladı. Feci kaza çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazadan sonra mahallede bulunan vatandaşların sürücüyü linç etmek istediği öğrenildi. 

Feci kaza bugün saat 18.00 sıralarında İzmir Karabağlar Dostluk Mahallesinde yaşandı. iddialara göre Limontepe’den Gaziemir yönüne doğru gelen ve oldukça hızlı olduğu öne sürülen 35 MB 0030 plakalı minibüsü kullanan Suriyeli bir sürücü, karşıdan karşıya geçmekte olan 16 yaşındaki Simge Keke. Ve henüz kimliği belirlenemeyen arkadaşına çarptı. İki genç kızın çarpmanın etkisiyle 50 metre ileriye sürüklendiği ve ağır yaralandığı öğrenildi.

Kazayı gören mahalleli hemen polise ve ambulansa haber verdi. yapılan ihbarın üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında 16 yaşındaki Simge Kekeç’in Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kimliği belirlenememiş olan arkadaşının ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

VATANDAŞLARDAN SURİYELİ SÜRÜCÜYE LİNÇ GİRİŞİMİ

Yaşanan feci kaza çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaydedilen görüntülerde iki genç kızın yolu kontrol ederek karşıya geçtikleri fakat minibüs sürücüsünün oldukça süratli olduğu görüldü. Yaşanan kazadan sonra mahallelinin Suriyeli sürücüye tepki gösterdiği ve linç etmek istediği öğrenildi. Polisin Suriyeli sürücüyü mahallelinin elinden zor kurtardığı belirtildi. 

 

izmir karabağlar 2 genç kız metrelerce sürüklendi kaza suriyeli sürücü minibüs kazası