İzmir'de Eylem Hazırlığında Olan 2 DAEŞ'li Tutuklandı!

TAKİP ET

Gelen bilgilere göre İzmir'de eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 kişi yakalanarak tutuklandı. Terör örgütü DAEŞ adına eylem hazırlığında olan ve keşif yapmak için İzmir'e gelen biri Afgan uyruklu olduğu belirlenen 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

Gelen bilgilere göre İzmir’de eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 kişi yakalanarak tutuklandı. Terör örgütü DAEŞ adına eylem hazırlığında olan ve keşif yapmak için İzmir’e gelen biri Afgan uyruklu olduğu belirlenen 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

İzmir’den eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 DAEŞ’li teröristin keşif yaptıkları sırada yakalandıkları belirlendi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi’nin İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaptıkları uygulama sonrasında iki kişinin hareketlerinden şüphelendi. Şüphelendikleri iki kişiyi sorgulayan polis ekipleri bu iki kişinin eylem hazırlığında olan DAEŞ üyeleri olduğunu belirledi. 

Polisin yaptığı incelemenin ardından şüphelilerden Afgan uyruklu olan A.Z.R’nin ve diğer şüpheli Ö.D’nin üzerinden örgütsel dökümanlar çıktı. Polisin detaylı yaptığı araştırmada iki şüphelinin terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları belirlendi. Aynı zamanda bu iki kişinin çatışma bölgesi ile irtibatı olduğu ve İzmir’e DAEŞ terör örgütü adına yapacakları bombalı eylemin keşfi için geldikleri belirlendi. polis tarafından gözaltına alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

izmir DAEŞ terör örgütü üyesi eylem hazırlığı izmirde eylem hazırlığı 2 terörist yakalandı