İzmir'de Dehşet! Anne ve Babasını Katleden Cani Evlat Cinayetin Tüm Detaylarıyla Kan Dondurdu

TAKİP ET

İzmir'de evlerinde ölü bulunan yaşlı karı kocanın cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaşlı anne ve babasını öldüren gözü dönmüş adam cinayeti itiraf ederken ikisinin başına da defalarca sopayla vurarak öldürdüğünü belirtti.

İzmir’de evlerinde ölü bulunan yaşlı karı kocanın cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaşlı anne ve babasını öldüren gözü dönmüş adam cinayeti itiraf ederken ikisinin başına da defalarca sopayla vurarak öldürdüğünü belirtti. 

Olay, İzmir Kınık ilçesinde 65 yaşındaki Rıfat Dayan ve 63 yaşındaki Elif Dayan evlerinde vahşice öldürülmüştü. Evlerinde başlarına sert bir cisimle vurularak öldürüldükleri belirlenen yaşlı çiftin katili oğulları 28 yaşındaki Şahin Dayan çıktı. Şahin Dayan, yaşlı anne ve babasının başına defalarca sopayla vurarak öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ŞÜPHELER ÜZERİNE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Alınan bilgilere göre, yaşlı çift kanlar içinde evlerinde bulunmuştu. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Rıfat ve Elif Dayan çiftinin başına sert bir cisimle vurulduğunu belirledi. Yaşlı çiftin cesetleri işlem için Adli Tıp kurumuna sevk edilirken evde yaşlı anne ve babasıyla beraber yaşayan ve bekar olan 28 yaşındaki Şahin Dayan verdiği şüpheli ifadeler sonucunda gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde Şahin Dayan’ın öğle ve ikindi namazını camide kıldığı ancak Cuma ve Cumartesi günleri camiye hiç gitmediği belirlendi. 

CİNAYETİ BİR BİR İTİRAF ETTİ

Jandarmada verdiği ifadede, sık sık alkol aldığını bu yüzden de anne ve babasıyla tartıştığını söyleyen Dayan, ‘Cumartesi günü saat 02.30 gibi gece ilk olarak annemin yattığı odaya gittim ve sopayla vurmaya başladım. Daha sonra babamın yattığı odaya girip ona da aynı şekilde sopayla vurdum.’ dedi. Öldürdüğü anne ve babasını gömeceğini ancak paniğe kapılmasıyla yapamadığını söyleyen Şahin Dayan, yaptığı itirafın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

İzmir Kınık Anne Baba Cinayet İtiraf