İzmir'de Dehşet Anları! Otelde Çıkan Yangında Can Pazarı: 1 Kadın 6. Kattan Atladı, 1 Kadın Tellerde Asılı Kaldı

TAKİP ET

İzmir'de bir otelde çıkan yangın içerde mahsur kalanlara büyük bir panik yaşattı. İçerde mahsur kalan iki kadından birinin 6. Kattan atlarken diğeri atlamaya çalıştığı esnada tellerde asılı kalmıştı. Büyük panik yaratan yangının cep telefonu bataryasının patlamasıyla meydana geldiği öğrenildi.

İzmir’de bir otelde çıkan yangın içerde mahsur kalanlara büyük bir panik yaşattı. İçerde mahsur kalan iki kadından birinin 6. Kattan atlarken diğeri atlamaya çalıştığı esnada tellerde asılı kalmıştı. Büyük panik yaratan yangının cep telefonu bataryasının patlamasıyla meydana geldiği öğrenildi.

Olay, İzmir Basmane ilçesinde bir otelde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir cep telefonu bataryasının patlamasıyla meydana gelen yangında, içerde mahsur kalan iki kadın canını kurtarmak için 6. kattan aşağı atladı. Alevlerin arasında kalan kadınlardan birinin 6. kattan atladığı ve arabanın üzerine düşen bir kadının ağır yaralandığı diğerinin ise tellere takılarak hafif yaralar aldığı öğrenildi. Otelde konaklayan 2 kişinin de çıkan yangındaki dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

CEP TELEFONU BATARYASI PATLAMIŞ

İzmir Basmane’de yer alan Mehmet Zeki Işık’a ait 71 odalı Alican Otel’de bugün sabah saatlerinde büyük bir can pazarı yaşandı. Alınan bilgilerde, otelin 5. Katında kalan müşterilerinin şarjda bulunan cep telefonunun bataryasının patlamasıyla perdenin tutuştuğu ve yangın meydana geldiği tespit edildi. Otelden yükselen alevi gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu esnada otelde konaklayan ve yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 2 kadın 6. kattan aşağı atlayarak canlarını kurtarmak istedi. Otelin camından atlayan kadınlardan birinin bir arabanın üzerine düşerek ağır yaralandığı diğerinin ise şans eseri tellere asılı kalarak hafif yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumları hakkında yeni bir bilgi verilmedi.

 

İzmir Basmane Otel Yangın 6. Kttan atlayan kadınlar Telefon bataryası