İzmir'de Dehşet Anları! Ambulansı Kan Gölüne Çeviren Vahşi Köpeği Polis Bile Durduramadı

TAKİP ET

İzmir'de çiçek satan bir kadına saldıran Bulldog cinsi bir köpek yaralı kadına müdahale eden sağlık görevlilerine de saldırdı. Polisin ateş etmesine rağmen durduramadığı köpek ambulansı kan gölüne çevirdi.

İzmir’de çiçek satan bir kadına saldıran Bulldog cinsi bir köpek yaralı kadına müdahale eden sağlık görevlilerine de saldırdı. Polisin ateş etmesine rağmen durduramadığı köpek ambulansı kan gölüne çevirdi.

Olay, İzmir’de Karşıyaka ilçesinde meydana geldi. En tehlikeli köpek cinsinden biri olan ve sahiplenmesi ile beslenmesi yasak olan Bulldog cinsi bir köpek, 33 yaşında olan ve çiçekçi dükkanı işleten Emine Ç. isimli bir kadına saldırdı. Köpeğin kendisine saldırmasının ardından ambulansı arayarak yardım isteyen talihsiz kadın olay yerine gelen ve vücudunun çeşitli yerlerindeki yaralara müdahale etmek isteyen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Ancak vahşi köpek ambulansta kadına müdahale eden sağlık görevlilerine de saldırdı. 

AMBULANSI KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ

Kadına müdahale edildiği sırada dışarda sakin bir şekilde beklediği görülen köpeğin daha sonra vahşice sağlık görevlilerine saldırmaya başladığı görüldü. bu sırada dışarıda bekleyen görevlilerden biri köpeğin saldırmasıyla kendini ambulansın içine attı ancak yine de kurtulamadı. Gözü dönmüş köpek sağlık görevlisinin ambulansın kapısını kapatmasına izin bile vermeden açık olan yan kapıdan ambulansın içine daldı. Ambulansın içinde sıkışıp kalan ve köpeğin saldırısına uğrayan görevliyi olay yerine gelen polis ekipleri kurtardı. Sağlık görevlisini çeşitli yerlerinden yaralayan öfkeli köpek polisin ateş etmesiyle yaralandı. Polisler görevliyi ölümden kurtarırken öfkeli köpeğin yaralı halde bile saldırmaya devam ettiği görüldü. Olayda yaralanan A.Ö hastanedeki tedavisinin ardından polise giderek Bulldog cinsi köpeğin avukat olduğu öğrenilen sahibinden şikayetçi oldu.

İzmir Karşıyaka Bulldog Köpek Saldırı Ambulans Sağlık görevlisi