İzmir'de cezaevinden izinli olarak çıkan genç adam önce sevgilisini öldürdü sonra intihar etti

TAKİP ET

İzmir Buca'da cezaevinden iyi halden izinli dışarı çıkan 24 yaşındaki Ş.S., sevgilisi olduğu iddia edilen 24 yaşındaki 1 çocuk annesi M.K.'yı pompalı tüfekle öldürüp sonrasında intihar etti.

İzmir Buca’da cezaevinden iyi halden izinli dışarı çıkan 24 yaşındaki Ş.S., sevgilisi olduğu iddia edilen 24 yaşındaki 1 çocuk annesi M.K.’yı pompalı tüfekle öldürüp sonrasında intihar etti.

Olay nasıl yaşandı?

Edinilen bilgiye göre bir süredir açık cezaevinde yatan 24 yaşındaki Ş.S., izinli olarak dışarı çıktı. Sevgilisi olduğu iddia edilen Karanfil mahallesinde ikamet eden 1 çocuk annesi M.K.’nın evine gitti. İkili arasında sebebinin ne olduğunu kimsenin bilmediği bir şeyden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın şiddeti artınca genç kadın kendini korumak amaçlı yanında bulunan elektroşok cihazını kullanmak istedi. Cihazı fark eden Ş.S., yanında getirdiği pompalı tüfeği ateşleyerek genç kadını vurarak öldürdü. Sevgili olduğu iddia edilen kadını öldürdükten sonra aynı silahla kendi canına kıydı.

Her ikisi de hayatını kaybetti

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri ambulansı ve polisi arayarak durumu bildirdi. 1 çocuk annesi olan M.K.’nın evine gelen sağlık ekipleri M.K.’nın ve Ş.S.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayı duyan yakınları sinir krizi geçirdi

Açık cezaevinden izinli olarak dışarı çıktığı anda sevgilisi olan 1 çocuk annesi M.K.’nın canına kıydığı, daha sonrasında intihar ettiği olayda polis ekipleri soruşturması devam ediyor. M.K., ve Ş.S.’nin cansız bedenleri otopsileri yapılması içi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.  Olayda hayatını kaybeden genç kadının yakınları olayı duyunca sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri olayın yaşandığı yerde geniş kapsamlı güvenlik önlemi aldı.

izmir cezaevi sevgilisini öldürdü intihar etti