İzmir'de Bir Markette Kız Çocuklarına Yapılan İstismar Saniye Saniye Kameraya Yansıdı!

TAKİP ET

İzmir'de bir markette yaşananlar herkesi şoke etti. Güvenlik kameralarının her şeyi kaydetmesiyle olay aydınlatıldı. Kız çocuklarına cinsel istismarda bulunan kişi güvenlik kameraları sayesinde tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

İzmir’de bir markette yaşananlar herkesi şoke etti. Güvenlik kameralarının her şeyi kaydetmesiyle olay aydınlatıldı. Kız çocuklarına cinsel istismarda bulunan kişi güvenlik kameraları sayesinde tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. 

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde iğrenç bir olay yaşandı. bir markette kız çocuklarına yapılan cinsel taciz güvenlik kameralarına bir bir yansıdı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen sapık için polis ekipleri arama çalışması başlattı.

2 KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ

İzmir Bayraklı da Gümüşpala Semtinde bulunan bir markette taciz olayı yaşandı. kimliği belirsiz yetişkin bir erkeğin alışveriş yapmakta olan 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu görüntülendi. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği görüntülerde adamın kız çocuklarından birine elle tacizde bulunduğu kaydedildi. Bu iğrenç anları kaydeden iş yerinin güvenlik kamerası polis tarafından incelendi. Görüntüleri iş yeri çalışanları fark etti. Görüntüleri fark eden çalışanlar sapık tacizcinin bulunması için görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak polise bildirdi. Polis ekipleri sapık tacizciyi yakalamak için çalışma başlattı. 

 

izmirde çocuk istismarı markette 2 kız çocuğuna cinsel istismar güvenlik kameraları kaydetti izmir bayraklı