İzmir'de Balkon Korkuluklarının Kopması Sonucunda Yere Düşen Kadın Feci Şekilde Can Verdi!

TAKİP ET

İzmir Buca'da evinin balkonunda çamaşır asmakta olan bir kadın balkon korkuluklarının kopması sonucunda yere düşerek yaşamını yitirdi.

İzmir Buca’da evinin balkonunda çamaşır asmakta olan bir kadın balkon korkuluklarının kopması sonucunda yere düşerek yaşamını yitirdi. 

Olay, İzmir Buca ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 44 yaşındaki Sevcan Taneri’nin 4. katta bulunan evinin balkonunda çamaşır astığı sıralarda balkon korkuluğunun kopması sonucunda 4. kattan beton zemine çakıldığı öğrenildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Evinin balkonundan yere çakılan kadın çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden talihsiz kadının cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Balkondan düşen Sevcan Taneri’nin 51 yaşındaki eşi Mesut Taneri ise, eşinin balkondan düştüğü sıralarda evde olduğunu eşinin kendisine çamaşır makinesinin sıkma işlemini yapmadığını söylediğini ve bir leğene koyduğu çamaşırların içinde kalın bir yatak örtüsü de olduğunu belirtti. Tuvalette gürültülü bir ses duyduğunu söyleyen Mesut Taneri, ilk önce eşinin üzerine dolap devrildi sandığını ancak oğlunun ‘Annem düştü’ diye bağırmasından sonra aşağıya inerek eşinin arabanın yanında olduğunu gördüğünü söyledi. Eşini yerde kanlar içinde gördüğünü söyleyen Taneri, hemen ambulans çağırdıklarını da sözlerine ekledi.

 

izmir buca balkon balkon korkulukları çamaşır asan kadın balkondan düştü hayatını kaybetti sevcan taneri