İzmir'de 3 Kişi Kavga Ederek Bıçakladıkları Adamı Hastane Bahçesine Atıp Kaçtı

TAKİP ET

İzmir Bornova ilçesinde kavga esnasında bıçaklanan adamı otomobille hastane bahçesine atan 3 şahıs adamı bırakarak kaçtı.

İzmir Bornova ilçesinde kavga esnasında bıçaklanan adamı otomobille hastane bahçesine atan 3şahıs adamı bırakarak kaçtı. 

BIÇAKLANAN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Olay, geçtiğimiz Perşembe gece geç saatlerde Bornova Şahintepesi mevkiinde yaşandı. 40 yaşında olduğu belirlenen Hakan Ceyhan isimli bir adam kavga ettiği B.S, C.K ve S.N kavga esnasında bıçaklandı. Bıçaklanan ve ağır yaralanan adam bu üç kişi tarafından bindirildiği 39 DE 878 plakalı bir otomobilin içinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bahçesine atılarak öylece bırakıldı. Adamı hastaneye bırakan şüpheliler arkasına bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Hastanede tedavi altına alınan talihsiz adamın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

3 ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERASI SAYESİNDE YAKALANDI

Durumun hastane yetkilileri tarafından polis ekiplerine bildirilmesi sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, incelediği güvenlik kamerası görüntüleri sonrasında 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede, şüphelilerden B.S’nin tutuklu olarak yargılandığı, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

izmir bornova 3 kişi bıçaklama hastane bahçesi bırakıp kaçtılar 1 kişi tutuklandı kavga