İzmir Ödemişte Kaybolan Minik Ceylin Komşusunun Evinde Sandığın İçinde Ölü Bulundu!

TAKİP ET

İzmir Ödemiş'ten 10 yaşındaki Ceylin'in kayıp olduğu haberi gelmişti. 10 yaşındaki Ceylin Atik hafta sonu evinin yanındaki parkta oynarken kaybolmuş ve küçük kızın ortadan kaybolmasından sonra dedesine bir mesaj atılmıştı. 10 yaşındaki kızın dedesine 'Polise haber vermeyin. Torununuzu öldürürüz.' Şeklinde mesaj gelmişti. Herkes bu mesaj sonrasında minik kızın fidye için kaçırıldığını düşünmüştü. Fakat durum çok farklıydı. Ceylin'in komşusunun evinde bir sandığın içinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin ifadesini aldığı katil zanlısı komşunun söyledikleri kan dondurdu. Komşu, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dedi.

İzmir Ödemiş’ten 10 yaşındaki Ceylin’in kayıp olduğu haberi gelmişti. 10 yaşındaki Ceylin Atik hafta sonu evinin yanındaki parkta oynarken kaybolmuş ve küçük kızın ortadan kaybolmasından sonra dedesine bir mesaj atılmıştı. 10 yaşındaki kızın dedesine ‘Polise haber vermeyin. Torununuzu öldürürüz.’ Şeklinde mesaj gelmişti. Herkes bu mesaj sonrasında minik kızın fidye için kaçırıldığını düşünmüştü. Fakat durum çok farklıydı. Ceylin’in komşusunun evinde bir sandığın içinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin ifadesini aldığı katil zanlısı komşunun söyledikleri kan dondurdu. Komşu, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dedi.

İzmir Ödemiş’ten hafta sonu 10 yaşındaki Ceylin Atik’ten kayıp haberi alınmıştı. 10 yaşında kayıp olan Ceylin’den kötü haber geldi. Küçük Ceylin komşusunun evinde sandığın içinde ölü bulundu. İhbarın gelmesi üzerine Ödemiş Kaymakamı ve polis ekipleri sabah saatlerinde komşunun evine giderek arama yaptı ve minik Ceylin’in cansız bedenini sandığın içinde buldu. 10 yaşındaki Ceylin’in evinde ölü bulunduğu komşu S.T gözaltına alındı ve ilk açıklamasında, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dedi.

KÖTÜ KOKU SONRASINDA İHBAR YAPILDI

10 yaşındaki Ceylin Atik en son karşı komşusunun evine su içmek için girerken görülmüştü. Ceylin’in ortadan kaybolması üzerine paniğe kapılan aileden minik kızın dedesine ‘Polise haber vermeyin. Torununuzu öldürürüz.’ şeklinde mesaj geldi. Hafta sonu polis ekipleri minik Ceylin’i bulmak için arama yaptı. Bugün komşudan gelen kötü koku ihbarı üzerine polis ekipleri ihbarın yapıldığı yere gelerek arama çalışması başlattı. Kısa zaman sonra minik Ceylin’in cansız bedeni komşusunun evinde sandığın içinde bulundu. 

 

izmir ödemiş ceylin atik ölü bulundu cesedi sandıktan çıktı