İzmir'de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 7 Yaralı

TAKİP ET

İzmir'in Çiğli ilçesinde 5 otomobil ve 1 elektrikli skuterın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaşamını kaybederken, 7 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çiğli-Karşıyaka istikametinde seyir halinde olan 31 yaşındaki A.K. yönetimindeki 35 ARZ 499 plakalı otomobil ile 27 yaşındaki E.C.İ. idaresindeki 34 KD 5068 plakalı otomobil, Anadolu Caddesi üzerinde çarpıştı.

Kazanın ardından iki otomobil sürücüsü, kaza tutanağı tutmak üzere otomobillerinden aşağı indi.

Bu esnada arkadan gelen A.E. hakimiyetindeki 35 KA 8817 plakalı otomobil, önce önündeki 35 CDP 15 plakalı otomobile, daha sonrada kaza için yardıma gelen 35 KE 8835 plakalı otomobil ile elektrikli skuterin sürücüsü A.B.S'ye çarptı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki ilk kontrolünde, 35 KE 8835 plakalı otomobilde seyahat eden 31 yaşındaki İsmail Taşdelen ve 58 yaşındaki Turan Taşdelen'in yaşamını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan A.K, M.Ü (22), G.Ü (25), A.A, T.Ç, A.B.S. ve A.E.'ye ilk müdahaleyi kaza mahallinde sağlık ekipleri yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildi. 

Kazadan dolayı polis ekiplerince ulaşıma kapatılan yol, ekiplerin çalışmasından sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı tahkikat sürüyor. 

İzmir Çiğli Trafik Kazası