İzmir'de Tır Minibüse Çarptı: 3 Ölü, 11 Yaralı

TAKİP ET

İzmir'in Torbalı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tır, karşı şeride geçerek mobilya fabrikasında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsüne çarptıktan sonra bir evin duvarına çarptı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 11 kişide yaralandı.

İzmir - Aydın karayolunun Kuşçuburun mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kimliği henüz bilinmeyen 35 BDT 622 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak içerisinde bir mobilya fabrikasında çalışan işçilerin olduğu 35 AIA 626 plakalı servis minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle de savrulan tır, bir evin duvarına çarptıktan sonra durabildi.  

Tır Sürücüsü Gözaltında

Kazanın çevredekiler tarafından ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk montrolde 69 yaşındaki Hikmet Tayfun Ç. ve 42 yaşındaki Ömer A.'nın yaşamını kaybettiği belirlendi. 

Kazada yaralanan 12 kişiye ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan 1 kişi daha hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 11 kişinin tedavi süreci sürüyor. 

Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tır sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.  

İzmir izmir torbalı Torbalı Trafik Kazası