İzmir'de, tartışma nedeniyle bıçaklanarak öldürüldü

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, Hüseyin Gökçen (71), Ü.Ç. adlı şahıs tarafından yapılan bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Zeytinlik Mahallesi 1162. sokakta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Gökçen ile Ü.Ç. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek tehlikeli bir noktaya ulaştı.

Tartışmanın şiddeti giderek arttı ve Ü.Ç., sinirlerine hakim olamayarak Hüseyin Gökçen'i 8 kez bıçakladı. Vahim saldırı sonucu Hüseyin Gökçen, ağır yaralar alarak kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin hemen sağlık ve polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gökçen'i hızla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşıdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Gökçen hayatını kaybetti. Yaşanan trajik olay sonrasında Gökçen'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ederken, kaçan Ü.Ç.'nin yakalanması için polis ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. İşlenen suçun aydınlatılması ve faillerin adalete hesap vermesi için emniyet güçleri titiz bir çalışma yürütüyor. Olayın ardında yatan nedenlerin de ortaya çıkarılması için detaylı bir inceleme sürdürülüyor.

İzmir cinayet ölüm haberi