İzmir'de 'Omuz Attın' Tartışması Ölümle Bitti

TAKİP ET

İzmir'in Urla ilçesinde, bir alışveriş merkezinde yaşanan üzücü olayda müteahhit Semih Köse (30), bir çarpışma sonucu tartıştığı kickboksçu S.B. (31) tarafından bıçaklandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Semih Köse yaşamını yitirdi.

Olay, Ahmet Besim Uysal Caddesi Altıntaş Mahallesi'nde yer alan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Urla'da emlakçılık ve inşaat şirketi bulunan kickboksçu S.B., alışveriş yaparken, yanından geçen müteahhit Semih Köse ile yan yana çarpıştı. Bu çarpışma sonrasında ikili arasında başlayan sözlü tartışma hızla fiziksel bir mücadeleye dönüştü. İkinci arbede sırasında, eline aldığı alkol şişesini kıran Semih Köse, S.B.'ye doğru saldırıda bulundu. Bunun üzerine S.B., yanında bulunan bir bıçakla Semih Köse'yi göğüs bölgesinden yaraladı. Semih Köse kanlar içinde yere yığıldı ve olayın ihbarı üzerine bölgeye hem sağlık ekibi hem de polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Semih Köse, ağır yaralı olarak ambulansla Urla Devlet Hastanesine götürüldü.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Semih Köse'nin yaşamı kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayın ardından suçlu olduğunu kabul eden S.B., AVM içerisindeki polis ekiplerine bıçağı teslim etti.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Semih Köse'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İzmir cinayet ölüm haberleri cinayet haberleri