İzmir'de korkunç olay! Kavgada kardeşini bıçaklayan kişiyi öldürdü

TAKİP ET

İzmir'in Ödemiş ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, çıkan kavgada K.E. (16) bıçaklanarak yaraladı. İ.E. yaşananları durdurmaya çalışırken kavgada karşı taraftan eline geçirdiği bıçakla, 19 yaşındaki Furkan Topan'ı öldürdü. Polis, kısa süre sonra İ.E.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Korkunç olay, Ödemiş'in Ulus Meydanı'nda dün akşam saat 21.00 sıralarında gerçekleşti. Henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle K.E. ile Furkan Topan arasında başlayan tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada Furkan Topan, elindeki bıçakla K.E.'yi yaraladı. Ancak olayın gerçek kahramanı İ.E. hemen müdahale ederek Topan'ın elindeki bıçağı aldı. Ancak işler burada çığırından çıktı, çünkü İ.E. bu sefer de Topan'ı kendi aldığı bıçakla bacağından yaraladı.

Durumu kontrol edemeyen İ.E. ve Topan, tartışarak Ödemiş Askerlik Şubesi önüne kadar geldi. Burada yaşananlar ise adeta dehşet saçtı. Furkan Topan yere yığıldı ve etrafdaki insanlar hemen yardıma koştu. Hem kanayan bacağını durdurmaya çalıştılar hem de durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Topan, müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı. K.E. ise kolundaki yaralarla tedavi altına alındı.

Polis, olayın hemen ardından İ.E.'yi yakalayarak gözaltına aldı ve soruşturma başlattı. Ancak olayın sebebi ve tüm detayları henüz aydınlatılamadı. Toplumda büyük yankı uyandıran bu kanlı kavga, Ödemişlileri ve tüm Türkiye'yi üzüntüye boğdu. Yaşanan olayın ardından ailelerin ve çevredekilerin yaşadığı acı, uzun süre unutulmayacak gibi görünüyor.

İzmir ölüm haberi kavga