İzmir'de kıraathane saldırısında 1 ölü, 5 yaralı, 8 gözaltı!

TAKİP ET

İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, husumetlilerinin olduğu kıraathane saldırıya uğradı. Şüpheliler M.D.Ç. ve C.K., Mustafa Er'i hayatını kaybederken, 5 kişiyi ise yaraladı. Kaçmaya çalışırken yakalanan şüpheliler ile birlikte, onlara yardım etmek isteyen 6 kişi de ekiplerce gözaltına alındı.

Olay, dün akşam vakitlerinde Gümüşpala Mahallesi'nde meydana geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan feci olayda M.D.Ç. ve C.K., husumetli oldukları Mustafa Er ve 5 kişinin olduğu kıraathaneye silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılırken, Mustafa Er ise hayatını kaybetti. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, 36 ayrı suç kaydı bulunan Mustafa Er'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İNTİKAM ALMAK İÇİN SALDIRMIŞLAR

Şüphelilerden M.D.Ç.'nin husumetli olduğu grup tarafından kısa süre önce darbedildiği, olay sonrası intikam alma niyetiyle silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıktı. Polis ekipleri, şüphelilerin Selçuk ilçesine kaçtığını belirledi ve yasa dışı yollarla Kuşadası'ndan yurt dışına kaçmaya hazırlandıklarını tespit etti. Operasyon neticesinde M.D.Ç. ve C.K. ile birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Aramada 4 tabanca, 31 fişek ve 1 kasatura ele geçirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu acı olayın yankıları devam ederken, polis ekipleri de soruşturmaya devam ediyor. 
 

İzmir Bayraklı