İzmir'de kahvehanede çıkan kavga kanlı bitti! 5 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

İzmir Menderes'te kahvehanede iki grup arasında alacak-verecek husumeti sebebiyle yaşanan kavga silahlı çatışma haline geldi. Çevrede korku ve paniğe sebep olan çatışmada sonucunda ilk tespitlere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise olayda yaralandı. 

Meydana gelen olay, akşam vakitlerinde ilçede yer alan bir kahvehanede yaşandı. İddialara göre, alacak-verecek husumeti olan iki grup konuşmak için bir kahvehanede buluştu. Taraflar arasında yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu olay silahlı çatışmaya dönüştü. Kahvehanede yer alan müşteriler panik ve korku içinde kahvehaneden kaçarken silah sesleri çevrede de paniğe neden oldu. İki gruptaki kişilerin de silahlar ile karşılık vermesi sonucu, çatışmada 7 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden vuruldu.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Görgü tanıklarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede silah ile vurulan Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

2 KİŞİ YARALANDI

Çatışmada yaralanan M.Y. ve A.K. ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalesinin ardından ambulanslar ile hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay hakkında geniş çaplı soruşturma açtı.

İzmir Menderes Kahvehane