İzmir'de elektrik kaçağından kaynaklanan trajik kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

TAKİP ET

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, bir teknede temizlik çalışması sırasında meydana gelen trajik bir kaza sonucu Tuna Güzey (44) hayatını kaybetti ve tekne sahibi Ferhat Ketenci (45) ağır yaralandı.

Olay, Güzelbahçe Balıkçı Barınağı'nda dün saat 14.00 sularında meydana geldi. Tekne üzerinde yapılan temizlik sırasında, teknede bulunan jeneratördeki elektrik kaçağı nedeniyle Tuna Güzey elektrik akımına kapıldı. Tuna Güzey'i kurtarmaya çalışan tekne sahibi Ferhat Ketenci de aynı akıma kapıldı. Diğer teknelerde bulunan kişiler olayı hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Ne yazık ki, Tuna Güzey kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ciddiyetini koruyan Ferhat Ketenci ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Tuna Güzey'in tekneye ziyaretçi olarak geldiği öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Elektrik kaçağına bağlı bu üzücü kaza, teknelerde güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

İzmir elektrik kaçağı ölüm haberi