İzmir'de çocukların kavgasına büyükler karıştı! 1 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen bir kavgada, çocuklar arasında başlayan tartışma büyüyerek ailelerin de dahil olduğu bir kavgaya dönüştü. Bu kavga sonucunda Celal Bulut (32) bıçaklanarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, çocuklar arasında başlayan bir tartışma zamanla büyüyerek ailelerin de dahil olduğu şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgada sopalar ve bıçaklar da kullanıldı. Bu çatışma sırasında, evli ve 5 çocuk babası olan inşaat işçisi Celal Bulut bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hızla müdahale edilen Celal Bulut, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Bulut'un hayatını kurtarmak mümkün olmadı.

Polis ekipleri olayın ardından soruşturma başlattı ve kavgaya karıştığı tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor ve olayın detayları daha fazla bilgi edinildikçe ortaya çıkacak.

İzmir Torbalı ölüm haberi