İzlanda Cumhurbaşkanı Yıldırım Demirören'e Teşekkür Etti

TAKİP ET

İzlanda-Türkiye arasında gerçekleşen karşılaşmadan önce sahaya çıktıklarında eşofman üslerini İzlandalı çocuklara veren Türk futbolcular, İzlanda'da büyük yankı uyandırdı.

İzlanda Cumhurbaşkanı Gudni Johannesson, İzlanda-Türkiye maçında Türk futbolcuların eşofmanlarını çocuklara vermelerinden dolayı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e bir teşekkür mesajı iletti. Türk futbolcuların eşofmanlarını üşümesinler diye çocuklara vermesi ülkede büyük yankı uyandırdı. Bu davranıştan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Gudni Johannesson, Demirören'e teşekkür etti: İZLANDA CUMHURBAŞKANI'NIN MESAJI

"Reykjavik Ulusal Stadımız'daki dostça yakınlığınızdan dolayı size teşekkürlerimi bildiririm. İyi bir maç izledik, iyi bir ruhla oynandı. Maç öncesi ve sahada soğuk bir hava vardı. Oyuncularınız mantolarını vererek kendileriyle birlikte sahada olan çocukları ısıttılar. Bu güzel jestle aynı zamanda İzlanda halkının da kalbini ısıttılar. Zaten sahadaki o pozitif görüntü de her şeyi anlatmaya yetiyordu".

izlanda cumhurbaşkanından teşekkür izlanda maçında jest izlanda türkiye maçı