İYİ Parti Genel Başkanı Akşener taburcu edildi: 'Birkaç gün istirahat edecek'

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı sorunu sebebiyle kaldırıldığı özel Güven Hastanesi'nden bugün taburcu edildi. 

Akşener, otomobili hastaneden ayrıldığı esnada hastane önünde yer alan basın mensuplarına, "Teşekkürler, Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Akşener hastaneden taburcu edildikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

‘GENEL BAŞKAN'IMIZ BİRKAÇ GÜN İSTİRAHAT EDECEK’ 

Zorlu, Akşener'in bir basın konuşması yapmayacağını ifade ederek, "Çok büyük bir tempoyla çalışmalarını yürütüyor. Özellikle son dönemde gerçekten gece gündüz demeden bu ağır sorumlulukla karış karış ülkemizi dolaşan cesur bir insan. Bu ağır tempo içerisinde biraz yoruldu Genel Başkan'ımız. Birkaç gün istirahat edecek." ifadelerine yer verdi. 

‘ŞÜKÜR ŞU ANDA HER ŞEY YOLUNDA TETKİKLER OLUMLU ANCAK BİR SÜRE İSTİRAHAT ETMESİ GEREKİYOR’ 

Çömez, Akşener'in "çok ağır bir tempoda" çalıştığına dile getirerek bu sebepten ötürü bazı rahatsızlıkların yaşandığını ifade ederek, "Yoğun stres ve çalışma temposu neticesinde kalbinde ritim bozukluğu söz konusu oldu. Şükür şu anda her şey yolunda, tetkikler olumlu ancak bir süre istirahat etmesi gerekiyor." açıklamasında bulundu. 

Meral Akşener İYİ Parti hastane